Boeken over sabbatical

Onderstaande boeken zijn de moeite waard om te lezen als je meer wilt weten over het nemen van een sabbatical, ervaringen van anderen wilt weten of de kans op het realiseren van je sabbatical echt wilt vergroten.

Informatie over het nemen van een sabbatical
Dit boek is handig als je wilt weten wat een sabbatical je daadwerkelijk kan opleveren. Dit boek bevat ervaringsverhalen van mensen die een sabbatical hebben genomen. Tevens bevat het boek handige tips voor het organiseren van je sabbatical. Van harte aanbevolen voor mensen die wel dromen van een sabbatical, maar de stap nog niet durven zetten!
En binnenkort ben ik even helemaal sabbatical

Bekostigen van je sabbatical
Dit boek kan je helpen bij het creeren van zowel tijd als een ‘muze’ om geld te genereren. Het boek staat vol met praktische tips en is echt de moeite waard om te lezen!
Een werkweek van 4 uur

Ervaringsverhalen

De auteur heeft als invulling van zijn sabbatical een voetreis gemaakt van Brussel naar de Dordogne. De tocht leverde hem een enorme vitaliteitsboost op.
Sabbatical

Gelukkig werken

Een sabbatical is leuk, maar uiteindelijk draait het allemaal om gelukkig zijn in hetgene wat je doet. Dit boek helpt je bij het gelukkig zijn in je werk.
Gelukkig werken

Overige boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *